FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 20 februari 2010

Andy i tårtanIdag fick Robin en Andy i sin tårta. Killen fyllde år och hans svärmor ville lyxa till det med lite träning med hans "idol" Andy. Självklart ställde jag upp på ett Andy ala dietpass.
Tror att han var förberädd på ett tungt och häftigt pass med superset och hejdundrade tempo. Men eftersom Andy är en klok ko kör han sitt vanliga lugna tempo med lite lagom träning. Allt för att kroppen ska kunna återhämta sig.
Blir faktiskt oftast imponerad av våra yngre förmågor som kör på gymmen. De flesta ligger långt för mig i utveckling och styrka mot vad jag gjorde när jag var i samma ålder, även Robin. Killen hade planer på att tävla om några år och fortsätter han att utvecklas som han gjort hittills kommer det kunna gå hela vägen. Hur som helst, var det ett mycket roligt och trevligt pass. Glömde säga det mellan setten, men Grattis Robin!Fredagskvällen blev som vanligt lite Andy mys, med två filmer i min lilla hemmabiograf. Självklart vill jag vara lika häftig som de stora biograferna, där man bjuds av reklam i pauserna. Så gårdagens reklampaus bjöds det på fairingkamp på min 77" duk. För er som missat den kan ni se den här -> http://www.youtube.com/watch?v=EtsTrj3uMQg.

Filmkväll på fredad brukar vara min standardavkoppling och igår behövdes det verkligen.
SL hade bestämt sig för att det skulle vara förseningar på alla spår. Som vanligt promenerade jag ner till pendeltåget och kände en glädje av att det äntligen var helg. Utan att ens bli förvånad såg jag att det var 30min förseningar på alla spår, vilket inte är jätte ovanligt.
Det som gör mig lite frågande i det här fallet var anledning. På de stora skyltarna rullar det "Förseningar pga av väderleken". Jag tittar mig runtomkring och känner verkligen efter i hela kroppen. Men ja, det är helt vindstilla, inte en snöflinga kommer ner från himlen och solen skiner lite lagom.
Vad är det för dålig väderlek. Skulle snarare säga att det är ett jätte trevligt väder för att vara ute i.
Men det har påvisats flera gånger om. SL och en och annan tågvärd på SJ lever i sin egen värld. Verkar tro att deras sanningar är lag och att allt i världen kretsar runtomkring dem. De skulle verkligen behöva få insikt i hur världen fungerar och inte alltid utgå från sin skeva bild av verkligheten.Blev lite snabb plåtning efter passet idag på hur formen ser ut. Inte direkt roligt att fota när man är vätskig av sin förkylning. Vikten visade helvetes fel imorse också och jag ville bara gå och lägga mig igen. Hoppas att allt stabiliserat sig till nästa vecka. Känns som om jag är påväg i rätt riktning i alla fall. Men håller fortfarande igen under träningen.

5 kommentarer:

 1. Hej

  Tänkte fråga hur lång tid det har tagit dig att nå den här nivån? Själv har jag precis börjat få lite muskler men börjar sakta hitta rytmen. Och tack för en enormt inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 2. Ville bara tacka än en gång för det roliga passet!

  /Robin

  SvaraRadera
 3. Patrik: Jag har tränat sen jag var 14-15år på gym till och från. Nu är jag "snart" 30år.

  SvaraRadera
 4. Alex: Tack :)

  Robin: Det var ett sant nöje!

  SvaraRadera