FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 14 februari 2010

Alla hjärtansdagFy fan vilken dag jag har haft. Önskar jag kunde skriva allt i bloggen som har hänt, otroligt kul har det i alla fall varit.
Var och åt en mysig lunch på ett trevligt cafe på söder. Som vanligt så vet jag av erfarenhet att jag alltid får för lite kyckling i min kycklingsallad.
Sen ber jag dem alltid att ta dressingen brevid, så jag själv kan lägga på så mycket som jag vill ha. Det värsta jag vet är när jag får en sallad som är helt dränkt i olja. Det här cafet klarade nästan av uppgiften, det enda som jag inte var borttaget var peston de hade på kycklingen. Förstår iförsig varför de hade den. Kycklingen var samma färdig grillade kycklingar jag brukar köpa. Kände igen smaken direkt.Eftersom jag är van att alltid få för lite mat hade jag påvägen till lunchen köpt med mig ett paket med 300g kalkonskivor som jag hade i fickan. Under lunchen fick jag allt eftersom skjuta ner kalkonen i salladen. Veronica höll span på personalen och jag åt på. Kunde väl kanske ha frågat om det gick bra, men det har varit lite roligare. Vi skrattade glatt åt det och blev sittande på cafet i några timmar. Gratis påtår på kaffet är ju aldrig fel.På kvällen var jag som vanligt bjuden till mina föräldrar på tårta, då jag har namnsdag på alla hjärtans dag. Morsan hade bakat sin super kämda chokladtårta, som bara hon kan.
Den har jag fått till min födelsedag så långt jag kan minnas. är som en kladdkaka men så mycket mer fyllig och chokladig.
Jag åt och jag åt. Ni ser ju själva på bilden hur mycket jag lämnade. Jag är även så ruttinerad så jag alltid planerar in största målet på dagen, innan jag ska ner till mina föräldrar. Det roliga med morsan är att hon alltid har kakor och annat gott. Tur i oturen så har vi smak för samma saker, framförallt då choklad.

Genomgående för dagen var att jag körde myskläder rakt igenom. Det måste jag ju ändå få göra när det är min namnsdag. Blev ingen träning idag, utan jag ska köra mitt första måndagspass på flera år. Ska bli skoj att se alla efter helgdesperata människor imorgon på gymmet.

4 kommentarer:

 1. haha, kalkon i fickan? du är verkligen knäpp, välkommen in i klubben ;)

  SvaraRadera
 2. Hihi, vi har också efter-helg-desperata människor på vårat gym på måndagar, det är alltid smetfullt med folk då :D

  SvaraRadera
 3. Detta kanske är för privat....men har du bytat donna?

  SvaraRadera
 4. Babak: Haha, tack.

  Cecilia: Ja det ser ut att tro att denna måndagsträning kommer att ta bort allt skräp de hällt i sig under helgen :)

  Samuel: Ja, det var ett bra tag sedan jag gjorde slut med exet :)

  SvaraRadera