FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 10 februari 2010

30års kris eller sex and the cityEftersom Nelli var så snäll och gratulerade mig på min 30års dag, så började jag tänka. Jag har för er information inte fyllt 30 ännu, men meningen startade en del tankar. Är det inte dags nu att jag ska få den kända 30års krisen?
Eller jag kanske redan är mitt inne i krisen. Så under gårdagen gick jag igenom om hur jag är som person och kom fram till många intressanta saker. Jag började faktiskt tänka när jag var påväg från ett av mina kundmöten.Där står jag i min svarta kostym, en svart tight Lindebergtröja under, snedbena som vanligt. Portföljen i handen och beställer en kaffe på ett Italienskt fik undertiden jag väntar på min taxi. Tanken på 30-års kris slår mig först när jag försöker balansera med plånbok, portfölj och kaffe (i pappmugg med lock) ut och in i taxin. Inte det lättaste kan jag säga. Helt plötsligt känner jag som om jag är direkt utplockad från ”Sex and the city”, fast jag är man istället för en kvinna i sin karriär.

Då börjar det gå upp för mig. Min 30års kris är inte att jag blonderar håret och lägger mig i solariet i timmar. Utan jag håller på att förvandlas till att bli mer kvinnlig och ju mer jag tänker på det, ju mer uppenbart blir det.
Som standard har jag alltid beställt en dubbel espresso när jag köper italienskt kaffe. På senare tid har jag istället beställt en Americano. För de som inte vet skillnaden är alltså en espresso ett starkt och fylligt kaffe och brukar vara 2-4cl, alltså en liten stark kaffe. En Americano är en espresso som är utspädd med vatten, så att den inte ska bli lika stark.

En vanlig syn på mitt skrivbord

Så tänker jag, men jag brukar ju ta en espresso hemma och en cola light till. Smakerna passar otroligt bra ihop. Då slår det mig. Va fan, jag sitter ju och dricker cola ligt. Skulle jag vara man ska jag ju för fan dricka cola zero.

En annan sak är att jag är helt trött på krogen, tycker det är piss trist att gå ut och festa. Föredrar att sitta hemma och njuta av en film, eller gå på bio. Hur många vuxen poäng är det liksom. Vet inte vad som händer med mig… Vi får väl se efter Oslo var jag då står i min kris. Kanske slutar med att jag blir dragqueen.

9 kommentarer:

 1. Inte dricker alla tjejer en Americano eller cola light, de klarar av de starka grejerna också.
  Men jag förstår vad du menar, Andiriella :P

  SvaraRadera
 2. Eller så kan det ju bero på att krogen är så vansinnigt överskattad. Har man dessutom flicka så försvinner 90% av anledningen för den renodlade anledningen svennebananen att gå ut.

  Annars kan jag alltid slita med dig till smuget(30++)så kan du få dricka redbull vodka ur pokalen din efter GP :)

  SvaraRadera
 3. Krogen är överskattad. Helt klart. Jag fimpade den, helt, när jag fyllde 32 efter att ha varit stamkund i typ 15 år. Helt plötsligt fyllde den inga behov längre.

  Nu när jag närmar mig 40 börjar jag tröttna på middag-och-en-film helger. Föredrar i större utsträckning att läsa bok och "gå och lägga sig i tid det är ju en dag i morogon oxo". G.u.b.b.e. mao. Snart blir det väl en Harley Davidsson och ett fallskärmshopp men fram tills dess tar jag det rätt lugnt.


  Cheers

  Kloss

  SvaraRadera
 4. haha du är för rolig du! Tjeje muahahhaha
  Trettiårs kris är överskattat! 30 är det nya 20 (eller det intalar jag mig iallfall, 31) +1 på krogen kommentaren det är väl den ända som är annorlunda!
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. Tja!

  Hur lång är du? :)

  SvaraRadera
 6. @ Filip : Smurfen är tre äpplen hög. *asg*

  Närå... Andy är en bra bit längre än lilla mig. Så han är inte äkta smurf. :D

  Krogen? Vad är det?
  Jag funderade ett tag på att gå ut, men inser att: Eftersom jag inte dricker, tränar massor och gillar film och hemmakvällar...så är nog krogen den sämsta av alla tänkbara ställen att träffa någon på. I alla fall finns det ingen där som jag har något gemensamt med.

  Och Andy... Tror det ska en del till innan du blir dragqueen. Inte för att du inte har ballar och humor nog att skämtsamt ställa alla på öronen, med ett sanslöst skämt. Men seriöst? Nej...

  SvaraRadera
 7. Med tanke på alla prylar du köper
  så har tretioårs krisen slagit in för länge sedan.

  Tjej! Det är ingen fara att du blir.
  Du är ju prylbög, och vad jag vet är bögar alltid av
  det manliga könet.

  Krogen är överskattad.. men det har den ju varit
  sen dagen man kom in.

  / Mini Engström

  SvaraRadera
 8. Särskilt feminin undrar jag om du är? Snarare lite kosmopolitiskt snobbig....åtminstone vad gäller de vanor du beskriver. Det är nog ingen fara Andy.......

  SvaraRadera
 9. Filip: Tror jag skrivit det i snart 3år :) 169cm smurf.

  SvaraRadera