FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 21 januari 2010

Var är sommaren?Snart dags för ett riktigt skönt gympass. Har verkligen suttit och sett fram emot det här hela dagen.
Som de flesta andra dagar är det fullt drag på jobbet och det blir då en skön frizone med gymmet. Bara kommer ner och fokusera på vikterna. Finns inget bättre än att tömma skallen under gymmet.

Men just nu är jag så himla sugen på att få mig lite sol. Tänk er att ligga på en strand med en bra bok i handen.
Det kommer en tjock brunbränd man, krulligt hår som blivt solblekt, stor härlig rund mage. Han spatserar fram över sanden och gapar och skriker
- Fänta, cåla, melon, bäer!
Där ligger du och sträcker lite försynt upp handen. På 5 sekunder står han där breve dig och serverar dig en kall öl. Hela kalaset går på 20kr och du känner dig som Ben Affleck gör i San Trope. Livet lekar och det största problemet du har är vad du ska ha på dig till middagen ikväll.

För av någon konstig anledning ska alla chartermänniskor klä upp sig när de äter middag. Det spelar ingen roll att de går på någon skabbig buffe med spanskt tema. Några glada dansare och en svenne banan som står och pratar om att det här är riktiga Spanien. Nä, vi ska vha skjorta och finbyxor.

Jag tycker, har man semester så har man semester. På med skjortsen och en skön tröja och ta det lugna.

Jag ska försöka komma iväg på en liten resa efter min tävling. Skulle vilja åka till något ställe där jag i princip inte kan göra något annat än att bara vila och läsa. Det är något jag saknar just nu.

Men först, skaka en Rage och ta mig ner till gymmet.

5 kommentarer:

 1. Men du ska ju komma till Gran Canaria Andreaz!
  Ta och kolla in Amadores och hotellet Amadores Beach. Den stranden är sååå vacker. Det finns tyvärr inga gym i Amadores men i Puerto Rico har du ett kanon bra. Det går en vacker strandpromenad mellan Amadores och Puerto Rico så du kan gå till gymmet på 25-30 minuter.
  Tyvärr saknar vi de som säljer öl på stranden.
  Annars har vi fina hotell även här i Puerto Rico också, men undrar du något så fråga bara. Kan även tipsa om andra ställen här på ön.
  / Jens

  SvaraRadera
 2. Ja jag och mina vänner har redan bokat en resa till sommaren, turkiet blir det. Här i norrland är ju sommarvärmen inte sådär jättemycket att hurra för, det är kanske en vecka vi har det riktigt varmt.
  De där protein pannkakorna verkade ju super! Undrar bara över näringsvärdena du skrev, är det per 100 g eller för hela satsen pannkakor?

  SvaraRadera
 3. Du är värd en bra semester kompis!

  Jens har rätt Amadores Beach är vacker, kritvit sand och klar blått vatten =)

  Ska man åka iväg 1 v så är gran canaria bra så här års.
  Inte allt för lång flygtid, går att hitta billga resor, dessutom realtivt billigt resemål, bra väder, maten kanske inte den bästa men funkar...

  SvaraRadera
 4. Vilken Rage kör du och hur doserar du den? antal skopor alltså..
  Tar du nåt mer innan passet?
  Vad tar du efter passet?
  Mvh
  Osten

  SvaraRadera
 5. Amalfikusten i italien, specielt om du ska ha flickan med dig. ett av de vackraste ställena jag besökt iaf :)

  PS: Rage är bättre än vilket resorb som helst så här dagen efter :)

  PPS: Att hitta det där linne i vitt var svårt du: (

  SvaraRadera