FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 30 januari 2010

Träning med BabakIdag var det alltså träning med min vän Babak. Sjukt roligt vilken uppståndelse vi har fått. Skrattade vi åt hela passet.
Det känns nästan som om allmänheten tror att det är en proffsboxningsmatch typ. Vi är ju ett team Babak och jag, vilket ingen verkar ha förstått.
Hela kampen går ut på att vi ska sporra varandra. Självklart blir det en del glappkäftande, men det är ju bara motiverande.

Vi har lite tankar på att göra en kortare träningsvideo och avsluta med en liten utmaning. Får se när vi hinner att spela in det bara. Men det är i alla fall på G!Det här är alltså dagsformen 2 dagar innan dieten startar. Känns som om jag tajtat till under veckan. Anledningen antar jag är att kroppen vant sig vid att jag ätit så mycket grillad kyckling. Eller rättare sagt att den valt sig vid den förhöjda salt tillförseln från kycklingen. Då blir man lätt vätskig.
Såg hur skumt som helst ut på gymmet i veckan. Riktigt vätskig och inga konturer. Hur som så verkar det ha runnit av nu.
Imorgon är alltså sista dagen offseason och jag sak fundera igenom vad jag ska käka. Får no bli något annat än kyckling då. Funderar på att äta på Pizza Hut (eller Pizza Hat som det heter på diet) eller gå och käka på thairestaurangen (min favorit).
Vi får se hur dagen utformar sig. Kommer i alla fall att dra och storhandla potatis och grönsaker. Min vän Deniz har köpt 12kg kycklingfile som kommer att levereras. Tror ni min kyl och frys kommer vara bombad med bra mat hahaha.

4 kommentarer:

 1. Snygg form vännen och det låter som en bra helg. Själv sitter jag och myser i götet inför middag på Hereford Beefstouw. Ska bli mums! :D
  Packa kyl och frys får jag göra till veckan. Ha det gôtt! XD

  SvaraRadera
 2. ser inte speciellt nödvändigt ut med en deff tycker jag :P

  SvaraRadera
 3. Är det inte fitnesseliten med på bilden?
  Tjusiga killar :D

  SvaraRadera
 4. Haha, ja de säger det. Hoppas att få tillhöra dem snart!

  SvaraRadera