FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 14 januari 2010

Sweden Grand Prix inställt
Det här mötes jag av igår kväll.

"Till tävlande och föreningar:

SKKF har under noga överväganden beslutat att ställa in årets Grand Prix i Västerås. Tävlingen i år skulle innebära en ekonomisk risk, vilket vi inte är beredda att ta.

I höstas såg det mycket lovande ut eftersom vi hade en huvudsponsor och dessutom var många utställningsplatser sålda. Tyvärr backade huvudsponsorn och det innebär att SKKF tar en stor risk, vilket vi inte vill utsätta våra medlemmar/tävlande och samarbetspartners för.

Vidare har flera länder ute i Europa sina EM-kval denna helg, vilket minskar intresset för vårt Grand Prix. För få tävlande ger inte tillräckligt med publik som i sin tur inte ger intäkter. Detta vill vi inte utsätta dig för som medlem i vårt förbund.

Även om det kan kännas långt till hösten, så är vi där väldigt snart, vilket innebär SM! Intresset är redan stort och vi har påbörjat arbetet med att göra SM ännu bättre och ännu roligare! Om du har förslag och idéer så välkomnas dessa med öppna armar.

Må gott, träna hårt och njut av att vi går mot ljusare tider!

Bästa hälsningar från Ditt förbund,

SKKF"

Så det blir ingen tävling för mig i Västerås tyvärr. Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta en liten roadtrip och köra Norge, Finland och kanske Danmark. Tyvärr blir det lite dyrare än att åka till Västerås (som tar en timme). Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Ska fundera lite och måste då planera om dietstarten. Men det absolut viktigaste beslutet just nu är om jag ska tävla nu på våren eller inte. Jag är ju så tävlingssugen så att jag nästan blir galen. Men annars får jag spara mig till SM och hoppas på att det kommer fler smurfar dit som vill ställa upp i min klass.

Under tiden jag funderar kan jag bjuda på en film från i Våras när jag förberedda mig för Sweden Grand Prix. Filmen heter "200g kyckling och en mini keso".

12 kommentarer:

 1. Det var riktigt tråkigt! Både för dig och oss som ville kolla!
  Du kör väl SM a alla fall?

  SvaraRadera
 2. Tjena Andy! Zebbe här! Kan starkt rekommendera Sandefjord Open i alla fall! Helt grymt! Finns det ingen annan internationell tävling då? Vet att det kostar lite, men du får väl blinka lite med ögonen o fixa lite mer sponsorer, hehe! Hoppas allt är bra! Mvh Zeb

  SvaraRadera
 3. Tycker allt du kan komma till oslo gp så man får se dig tævla lite.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt! Men det är klart du ska resa! Plus det kanske är bra att vila kroppen från dietandet ett tag och komma in 200% till SM!

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Jag har nylige halkat in på denna blogg, och det är en sak jag inte fått någon klarhet i; Är Du ren Andreas?

  Jag har förståelse för att du inte vill skriva ner något "recept" här, men om du är ren så torde det vara enkelt att skriva "Ja" här nedanför.

  Ett uteblivet svar tolkar jag som ett "Nej".

  Mvh

  SvaraRadera
 6. Hej
  Tråkigt att sponsorerna hoppar av,men inte så konstigt med tanke på ALL dålig publicitet som sporten fått i samband med DOPING SKANDALERNA.Vem vill hänga ut sin logga i de sammanhangen.Det blir nog mycket uppförsbacke en tid framöver,och fler företag som hoppar av.

  SvaraRadera
 7. Tungt det där med tävlingen, vi håller tummarna ändå! Och som föregående talare, recept på det där vore inte helt fel. Muma!

  /STB

  SvaraRadera
 8. Tråkigt tråkigt. Hade ju sätt fram emot att se dig i Västerås till våren. Är ju något längre till Oslo och knappast ett endagarsprojekt men men, kommer väll förhoppningsvis fler chanser!

  Fortsätt att blogga som du gör, otroligt god inspirationskälla.

  Har du någon aning om när du tänkt släppa receptboken? Sitter otåligt och väntar. Keep it up!

  /Christer

  SvaraRadera
 9. Hahaha, skön film!

  Go Andy, 2010 kommer bli ett bra år.

  SvaraRadera
 10. Du är en stor förebild! Både inom idrott och annat, gillar dina kloka inlägg skarpt!

  Av rent intresse; är muffinsarna i din frukost chokladmuffins, alltså sådana man kan köpa på Konsum eller är det något speciellt nyttigt krux bakom dem? Skulle vara sjukt intressant att veta!

  SvaraRadera
 11. Tack! Som sagt, SM täntke jag köra om min klass blir av i år, annars hoppar jag nog den.

  Muffinsarna är hemma gjorda och de heter "Hannes proteinmuffins". Sök på det på google så hittar du receptet.

  SvaraRadera