FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 20 januari 2010

Snart börjar dieten

Här är alltså dagsformen (tagen för 2 timmar sedan). Det enda jag går och tänker på nu är att jag vill upp på scenen. Känslan när speekern läser upp ditt namn och du tar första steget in på scenen, är helt obeskrivlig.
Det är som ett lyckorus som går genom kroppen. Fatta att det här är det steget du tar för att visa upp vad du kämpat för de senaste månaderna. Vem fan kan stoppa dig nu? Ingen. Det är bara du jag och du. Jag kan tänka mig att det är som att kliva över målsnöret efter en mara. Känslan av att ha nått i mål.

Så jag kan nog säga utan att ljuga att hela förbedömningen är som fruktsunden på fritis. En kvart av lycka och den absoluta höjdpunkten på dagen.
Till finalen sen börjar man skärpa sig och blir lite extra fokuserad. Nu handlar det ju faktiskt om hopp och lek, även kallat det fria programmet.
Det är du showmannen i dig kommer fram. Jag kan villigt erkänna att jag inte direkt är dansant eller har några häftiga muskelmoves att bjuda på. De jag vil förmedla är ett tack till publiken, som sitter där för att se vad jag har åstakommit. Fan va det är roligt med publik stöd.

I linen under finalen kommer vinnarskallen fram och allt annat utan en seger känns som ett nederlag.

Att kliva av scenen är också en speciell känsla. Alla som inte gjort det tror att det första man nu ska göra är att slänga sig över en stor påse godis som man proppar in undertiden man försöker svälja några pommes från McDonalds.
Jag kan säga att det inte är alls det som försegår i min skalle i alla fall. Först och främst vill jag ha något gott att dricka, gärna vatten. En varm och skön dusch för att få bort olja och färg.
Lägga mig på sängen och bara kunna slappna av. Efter det kan jag tänka mig att gå ut på en restaurang och få mig en riktig portion mat. Inte någon skräpmat, utan gärna en fin oxfile med en rödvinssås och kanske en god dessert.

Efter det är det faktiskt bara sängen jag vill till. Oftast sover jag 1 timme på natten till tävligen, för att det är mycket som händer i huvudet, törstig och jävligt varm av att jag alltid har massor av kläder på mig.

På morgonen är det sen bara så jävla skönt att gå ner och sätta sig på hotellfrukosten och ta sig en kopp kaffe och en fralla. Behövs inget mer än det. Bara känslan att inte behöva väga eller räkna är jävligt skönt.

Nu vill jag tävla...

9 kommentarer:

 1. Det är nå helt sjukt vilken offseason kropp du har! Otroligt vackert! Din rygg är totalt insane! Lycka till med deffen!

  SvaraRadera
 2. Du är ju i så sjukt bra form redan! Det här kommer gå som smort, du sopar banan med alla :D
  Lägg gärna ut recept och tips på vad du äter under dieten, då jag kan få hjälp från det då jag snart inledet min allra första deff. :)

  SvaraRadera
 3. Anon. Tack! Det kan behövas.

  Cecilia. Ja hur rullar deffen på för dig? Jag har laggt upp det mesta jag äter under diet till höger i kategorin recept. Om jag ska rekommendera något skulle det vara efter träningspannkakorna. De åt jag alltid efter träningen på dieten till SM.

  SvaraRadera
 4. Tjabba!

  Skulle man beskriva en drömmkropp så skulle din passa in perfekt!. Minns att jag såg dig på fitnessfestivalen visste inte vem du var justdå, men minns att jag tänkte: Den killen har i särklass bästa kroppen jag skådat!

  Det ska bli kul att följa din blogg. Den ger insperation och pepp!

  //Ha det gött

  SvaraRadera
 5. Kommer och kollar på dig på SM. Oslo GP hinns nog tyvärr inte med :(

  Hur mkt väger du just nu Andy?

  SvaraRadera
 6. Hej.

  Kan inte mer än instämma med övriga, riktigt imponerande. Har du koll på hur mycket kroppsfett du har i lager för tillfället?

  /Magnus

  SvaraRadera
 7. Herrståtlig: Tack, det där värmde sjukt mycket.

  Samuel: Roligt med stöd på SM i alla fall! Ligger runt 75-76kg i någorlunda form.

  Anon. Ingen aning. Kanske 8%?

  SvaraRadera
 8. Förvisso ett eko av vad andra redan sagt men tusan vilken offseason-form du besitter, jag hade förväntat mig nåt i stil med "dieten börjar lida mot sitt slut" som bildtext under översta bilden;)

  SvaraRadera
 9. Onödigt för mig att ens säga nåt, men vill..=) Din offseason form är ju helt ofattbar som sagt, så där ser ju många ut när dem är klara på en diet, om ens det.

  Din blogg är den ända jag följer faktiskt, väldigt bra och rolig! Lycka till & trevlig helg!

  SvaraRadera