FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 13 januari 2010

Sjukt starkJag har verkligen kännt mig krasslig i kroppen och varit övertygad om att jag kommer bli sjuk. Vikten är 1kg mer än vad den brukar och det brukar betyda att jag är påväg till att bli förkyld.
Men jag kände ändå inte riktigt att jag var så sjuk så att jag skulle hoppa träningen. Gick ner till gymmet och påvägen kände jag mig verkligen trött i kroppen.
Började värma upp lite och kände att värmen började pumpas runt i min kropp. Tanken om att jag kanske hade feber for genom huvudet, men det kändes ändå så pass bra att jag fortsatte.
Sen började jag träna och fy fan va bra det gick. Vikterna var hur lätta som helst och det kändes som om jag var i en drömvärld.

Gick och la mig tidigt för att få sova ut lite. Vaknar och känner mig hur fräsch som helst. Vågen visar fortfarande förmycket, men kroppen ser tajt ut. Hoppas att det snart släpper.

För er som ska tävla kan det vara bra att påpeka att det blivit en förhöjd licensavgift. Vet att många är negativt inställda till det. Jag gjorde ett inlägg på Body om det som jag tänkte att jag kunde lägga upp här med. Lite min syn på saken.

”Det kanske bara är jag, men jag anser att pengarna helt klart är värt alla uppoffringar. En hobby är något som jag personligen anser som något jag gärna prioriterar i min ekonomi. Sen tycker inte jag direkt att licenserna är direkt dyra. Självklart är det upp till förbundet att redovisa hur pengarna används, men då antar jag att man bör delta på de såkallade styrelsemötena. Vilket jag inte har gjort, då jag anser att de personer som sitter där är kompetenta nog att ta ”vettiga” beslut.

Det man måste förstå är att allt i den här världen kostar pengar och ju mer pengar man har ju bättre kvalitet får man. Tycker tex att jag sett förbättringar hela tiden sen min första tävling 2004.

Jag är dock uppfostrad inom handbollskulturen, vilket jag antar har en del andra värderingar. Min mamma stod varje helg i cafet nere i hallen (jobbade helt gratis)
Jag själv har från 12års ålder spenderat min tid sekretariatet för att hjälpa till gratis. När jag blev äldre utbildade jag mig till domare och dömde matcher varje söndag för 50kr/matchen. Det var inte så att jag gjorde det för pengarna, utan jag fick möjlighet att låta andra entusiaster utföra sin idrott. Det enda jag behövde tillföra var att vara där med min kompetens i några timmar.

Jag tycker att vi alla har ett ansvar att bära upp sporten och ser det som en självklarhet att vi tillsammans gör något. Har man som jag inte tid (just nu) att hjälpa till under tävlingar eller planering mm, så är jag mer än villig att betala andra för det. Vi är ändå vuxna människor och att kunna lägga undan 2000kr eller vad det nu är under ett år, borde alla klara.

Det handlar om att hoppa över 4 bars i månaden under året, så har ni fått ihop pengarna för licensen.”

PS. Fortsätt döpa smurfen DS.

3 kommentarer:

 1. Det är intressant det där med att vara lite sjuk och jag läste lite runt ämnet. Det jag fick fram var att när man börjar bli sjuk så sätter ju kroppen in en drös med antikroppar för att styrka kroppen och bekämpa viruset. Detta gör ju då att din kropp har en styrkepik utöver det vanliga. (givetvis inte om man är dundersjuk då.) Inlägget - http://musclehunt.blogg.se/2008/september/trana-vid-sjukdom.html

  Självklart skall smurfen heta biccen!

  SvaraRadera
 2. ja, jag säger som Robban här i kommentarerna. Blir alltid sjukt mycket starkare och passen går kanonbra precis innan jag blir sjuk. Ibland lyckas jag dock typ "träna" bort det sjuka viruset. Låter knäppt men det är så jag upplever det.
  Hoppas du inte blir sjuk. VITLÖK; KAN JANG; ASMYCKET C VITAMIN och kanske lite extra glutamine kan hjälpa.
  ciao!
  Myran Malin

  SvaraRadera