FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 18 januari 2010

Ny vecka, nya möjligheterGlöm aldrig att det kommer en morgondag......


Då var det alltså måndag. Första dagen på veckan (för den som inte vet). Måndagar betyder alltid ett långt morgonmöte och en mailbox fullare än Göra Persson i en donutbutik.
Enda fördelen med måndagar är egentligen att det är en start på en sträcka som snart innbeär att det snart är helg igen. Den brukar oftast innbära att det är dags för ett och annat vuxenpoäng, som att storhandla.
Drog faktiskt till Lidl idag för att titta på grönsakspriserna. Ja, jag vet, det blir bara mer och mer vuxenpoäng.
Men ska jag vara helt ärligt så blev jag paff. Hade varit nere och handlat paprika på lunchen idag, där betalade jag 49.90kr/kg, på Lidl ville de ha 11.90kr/kg. Är det ett skämt eller?
Men tanke på att jag äter 1kg grönsaker om dagen kan jag spara många kronor på att köpa påsvis med grönsaker där. Är ju ändå där titt som tätt för att köpa mig en platta kvarg.

Föresten sammanfattar Lasse Fairing kostilskottsmarknaden 2009 i en artikel på den nya saiten GymFocus, läs den intressanta intervjun här -> Lasse Fairing summerar 2009

Edit: Ser ut som om jag är full när jag skrev det här... Blir bättre inlägg imorgon

2 kommentarer:

  1. Fast det är väl inte KRAV-märkt eller ens ekologiskt på Lidl? Fast det var kanske inte 49 kronors paprikan heller?

    Annars är det ofta förvånansvärt liten prisskillnad på KRAV el ekologiskt och "giftigt". Ser hur många som helst som verkar av ren slentrian köpa giftbehandlade grönsaker.

    Ännu värre är det med kött och ägg, ibland är det i stort sett ingen prisskillnad alls och ändå väljer så många att köpa från plågade djur, som ätit mediciner och skräpmat hela sitt liv för att sluta med att vi ska äta upp dem och indirekt allt skräp de fått i sig.

    SvaraRadera
  2. Jag hade ungefär samma känsla igår när jag var på coop för att storhandla inför veckan. Om du gör en helomvändning på det och sprutar i hästdopning. Att handla BRA mat i norge är faen en ekonomisk pungspark!

    SvaraRadera