FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 26 januari 2010

Hur visste dom?Som vanligt var jag lite halvtrött när jag med tunga steg tog mig till t-banan imorse. Kallt som fan var det också. Är det inte dags att våren kommer snart?
Just den tanken tänkte jag när jag klev utanför porten. Tanken som kom efter var, just det nu börjar snart dieten. Det krävs ju inte direkt någon raketforskning för att komma fram till att jag kommer att frysa då det är -10, för lite mat och lågt kroppsfett (har ju inte så mycket nu). Så både för min diet och för alla nykära par, snälla se till att våren kommer.

Förutom det stod det i tidningen att vi tillsammans i Sverige behöver banta ner oss 3000 ton. Är det här någon påföljd av att staten ser oss. Hur fan visste de att jag hade gått på en så kallad bulk. Visst att jag har några kilo för att gå ner till tävlingsform, men inte behövde de belysa mig i tidningen att det nu var dags.
Dock så blev jag lättad efter att läst artikeln. Vi behöver gå ner 0,5kg per person ungefär. Så klipper jag 5kg så slipper ju 9 andra banta. Så min slutsatts till min diet är ju att jag gör något bra för Sverige.
Så här glad ser jag ut en söndagsmorgon innan benpasset, hahahaha. Ändå tycker jag att det passet är skit roligt!

5 kommentarer:

 1. Haha det var en riktigt smart tanke :D Hoppas jag är en av de 9 då :p

  SvaraRadera
 2. Skulle inte du kunna lägga upp ett veckoschema över din offseasonträning &/eller dietträningschema?

  SvaraRadera
 3. Behöver verkligen du gå ner så mycket? :O
  Du är ju mer deffad under off-season än de flesta någonsin kommer vara i deras bästa period.

  SvaraRadera
 4. Christofer: Haha, tack. Ja jag måste ju hur som helst kunna väga in i rätt klass. Sen så är bodybuilding extremt, så även om jag har en bra form räcker det inte alls.

  Viktor: Nja, är inte så mycket för veckoscheman. Men jag kommer lägga upp de flesta pass i bloggen. Så får du slå ihop 1 + 1. Blir roligare så :)

  SvaraRadera
 5. hahhahaaaa vad du är rolig!! :D

  SvaraRadera