FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 25 januari 2010

Helgens träningAlla bilder är tagna av Johanna Atleblond.

Det blev som sagt träning på Fairing gym i Järfälla i lördags. Några glada fjollgymmare var där för att spendera förmiddagen. Tänkte bara lite spontant kasta upp några av bilderna som togs. Förhoppningsvis dyker det upp en film på Gymfocus senare idag. Kommer självklart att lägga upp den direkt i bloggen då.
Det är en intervju med Martin, mig och Babak. Vi kommer att mötas i Norge och det blev en hårdkamp redan nu.
Gymfocus har även berättat att de vill följa våra dieter hela vägen och göra lite uppföljningar. Kul tycker jag. Men jag måste verkligen börja dieta hahaha.Så här roligt är det att stå och prata med en gymhjärna (mig). Martin försöker förklara hur jag ska lägga upp dieten.
- Alltså det viktigaste är att fylla på med mycket pizza och semlor efter träningen. Det är asbra.
Jag lyssnade ett tag och anntecknade. Så schysst av Martin att dela med sig av sina bästa tips. Verkligen en bra vän.Babak berättar att han har en blogg. Så nördigt. Värsta fjortisen ju. Hur fan kan man ha en blogg?! Hur som helst så kan ni läsa den här -> http://babak-ahi.se/blog/Även jag fick mig lite träning. För er som inte varit på Fairing gym ännu så kan jag varmt rekomendera det. Riktigt hardcore gym, fast ändå med klass och stil. Finns 2 gym i Stockholm (eller i förorterna) som jag verkligen får träningsglädje av och det är då självklart Fairing gymmet och såklart hem gymmet Najaden.
För er som tränar hårt, måste ni verkligen se till att besöka dessa. Funderar på att dra ihop ett träningshelg till sommaren, som kommer att bestå av träning och roligt umgänge. Men mer om det sen, måste först veta om det finns intresse.Så här glad är jag när jag försöker snacka bort att det är min tur att träna lite. Kommer alltid på så mycket bra saker att prata om då. Undra på att man aldrig blir en tungviktare.

Återkommer senare idag då vår intervju och film har kommit upp.

8 kommentarer:

 1. Kanonbra med en träningshelg!
  Här kan du anteckna att intresse finns :-)
  Läser din blogg varje dag! Grym inspiration:-)
  du e grym (Y)

  SvaraRadera
 2. Har du gymkort på både najaden och fairing?
  Tänkte själv börja träna lite på ett annat gym i stan, men vill ha kvar kortet på gymmet jag tränar på nu. Men det blir rätt dyrt.
  Antar att du tränar gratis på fairing.

  SvaraRadera
 3. Den där Babak verkar ju vara en riktig mupp.. Blog? Fy fan :)

  SvaraRadera
 4. Thess: Skoj att du visar intresse. Ska se om man kan få ihop ett gäng, för då skulle jag kunna ordna med lite roliga aktiviteter :)

  Daniel: Det brukar variera hur många gymkort jag har. Men jag tycker om att få lite ombyte av miljö. I slutet av dietar kör jag alltid på gym där jag kan vara helt anonym.

  Babak: Ja jag vet. Bara töntar som har blogg haha.

  SvaraRadera
 5. Näe....de e kul å ha blogg!!!!

  Ok liiite töntigt är det kanske.....

  SvaraRadera
 6. Verkar as kul ju med en trängshelg. April passar bra. Vi kunde ju passa på att laga god nyttig mat också. Jag e på

  SvaraRadera
 7. Anon. I april tävlar jag ju i Oslo och så fyller jag 30 :)

  Så det kan bli svårt att hinna då. Men kanske juli eller något.

  SvaraRadera
 8. Andreas (Haninge)27 januari 2010 11:38

  Jag är intresserad av ett sånt arrangemang, under förutsättning att inte alla deltagare kommer vara supervältränade dvs. Tror inte mitt självförtroende skulle överleva det ;-)

  SvaraRadera