FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 30 januari 2010

Grattis Jonas Nordin!Min vän Jonas Nordin var nere i Danmark för att tävla i en internationel bänkpress tävling.
Han hade ju inte bänkat på ett år, så han var lite nervös. Men killen glider ner på gymmet och bänkar 230kg (med tröja), när han inte kört bänkpress på ett år. Han är ett genetiskt missfoster. Sundsvalls lyftarna anmälde han i smyg till den här tävlingen.

Jonas tävladei 82,5kg klassen och går in direkt och gör ett godkänt lyft på 230kg. De resterande 2 lyften på 240kg blir tyvärr underkända. Men vad gör det när han vinner med 40kg mot tvåan.

Nä, nu är jag riktigt stolr över honom. Men i år får ni se upp för honom i 75kg klassen. Då jävlar tar han SM guld igen.

Hur som helst. Stort grattis min vän.

Här är ett inlägg från när han var nere i Stockholm och hälsade på sist -> http://www.andreazengstrom.se/2009/08/finbesok-fran-norrland.html

1 kommentar:

  1. Som jag brukar säga till Stoooor-Jonas:
    "Det enda som skulle kunna vara större än din fysik, är din stora personlighet!"

    Frugan brukar kalla mig för Grand Danois men är det nån som är som en Grand Danois så är det Jonas. Stor som en häst men tror att han är en knähund.

    När du är klar med honom ska det bli kul att se honom i -75kg... och FF (vi får se).

    SvaraRadera