FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 23 januari 2010

Fairing och Gymfocus

Foto: Fitnessmagazine Björn


Idag var det då storträff på Fairing gym i Järfälla. De tre "muskel"törerna (hehe, tyckte jag var roligt) som ska mötas i Oslo körde ett rykande pass ihop. Gymfocus dokumenterade självklart allt och de kommer att lägga upp en video med träningen och intervju. Det här kommer även att bli något återkommande unde vägen fram till Oslo Grand Prix.

Hur som helst så fick jag iväg ett helt ok pass, trots att jag hade både videokameror och fotokameror i ansiktet mest hela tiden. Jag körde med Jörgen som var uppe från Skåne. Han ville testa på ett pass ala Andy. Tror t.om. att han gillade det. Tyvärr har jag inte fått tag i några bilder förutom den ovan. Lovar att lägga upp lite träningsbilder sen. Kommer även kasta upp itnevju och allt, så fort det släpps på gymfocus.Lasse Fairing som alla ser som en stor snäll björn var självklart med. Dock så vet ju vi som känner honom att så inte är fallet. Han lurade självklart på mig det senaste kostilskottet och sa att jag skulle ha mycket nytta av det under min diet.
Självklart är jag gymhjärna och förstår inte att han menade att jag var tjock.

Hur som helst så är Glyco Control + ett bra alternativ under diet. Det hjälper till att lagra in kolhydraterna (glykogenet) i musklerna och ger dig ett mindre insulinpåslag.

Kommer att börja testa det till nästa vecka och sedan blir det att köra det under hela dieten.

7 kommentarer:

 1. Vad är det för tjockisar på bilden? Känner igen dem... (?)

  SvaraRadera
 2. 3 musketörer.....tänker mer på Clintans film den onde , den gode och den fule. vem som är vem får ni slåss om (HA HA)

  Tack för en trevlig dag

  Mvh/Lasse Fairing

  SvaraRadera
 3. Låter som ett bra pass, och alltid härligt med möten med vänner. Hoppas på att få en bra vecka när jag kommer hem igen. Kör hårt och ha det toppen!

  SvaraRadera
 4. Tja,

  Hur mycket kalorier äter du off season respektive diet? Skulle vara intressant att veta. Hur mycket av allt är protein? (antal gram alltså)

  Tack för en väldigt inspirerande blogg!

  Keep it up och lycka till med dieten!

  Fredde

  SvaraRadera
 5. Det var väldans trevligt faktiskt.

  Måste absolut göras om också. :)

  SvaraRadera
 6. Jävligt skön förm du har Andreaz!

  Keep it up med bloggen :)

  SvaraRadera
 7. Tack alla!

  Ja passet var bra och mycket glädje, precis som det ska vara.

  Hoppas vi kan köra snart igen!

  SvaraRadera