FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 17 januari 2010

En kaffe på gymmetDet har varit en otroligt skön helg. Saker och ting börjar ordna upp sig och jag har sovit 12 timmar varje natt. Känner mig utvilad och stark och är riktigt sugen på att träna.
Dock försov jag mig lite till gymmet imorse, som ni kan se på frillan jag har på bilden. I för sig är jag inte så mycket för att vara snygg på gymmet. Mina favorit plagg är ett par stora byxor och en munkjacka. Håret fixar jag i princip aldrig, är ju där för att träna inget annat.
Idag testade jag att köra med en långarmad tröja från Better Bodies. Tycker att det kan vara skönt att ha långarmat när jag tränar ben, dock gillar jag inte att ha något tjockt på mig. Vill känna stången hela tiden då jag lyfter.
Hur som helst så var det sjukt kallt på gymmet. Trotts att jag värmde upp ordentligt kändes det som om kroppen varit nedfryst i en glaciär i hundra år. Så en kopp svart kaffe och på med kläderna för att köra lite böj och bli varm.
Det här med varmt kaffe i början av passet var verkligen en hit, då värmen spred sig fort i kroppen. Har höjt med 5kg för varje intervall böjpass jag kört. Idag blev det att göra 50 repetitioner på 105kg (5x10 med 90sek vila mellan setten). Nästa pass blir det alltså 150% av min kroppsvikt och jag kommer att göra 50rep. Ska bli intressant att se hur många jag maxar på det sen.Poserade lite igår på gymmet med mina nya kläder

Gårdagen satt jag faktiskt själv på ett fik i en och en halv timme. Självklart smuttandes på en dubbel espresso och en cola light. Behövde reda ut mina tankar om vårens tävlingar. Ska jag tävla och om jag tävlar var ska jag tävla. SM är ju redan spikat, men det är ju först i höst. Våren bjuder ju på många roliga tävlingar i Norden. Det som ligger närmst för mig är att åka till Oslo Grand Prix och tävla i CBB eller i deras AF. Tävlingen går den 17 april och jag fyller 30år (sjukt va?!) den 18 april, så får se om jag vill fira min 30års dag på ett flyg hem till Sverige.
Jag tycker personligen att jag är för liten för att kunna konkurera i CBB, men jag älskar att stå på scenen.
AF’n i Norge skiljer sig lite från den svenska, då man i Norge först ror så långt man kan på 1minut för att sedan vila 60sek och sedan göra så många dips du kan. Efter det är det bara en poseringsrond. Det är alltså inga chins och vilan mellan seten är minimal.
Nackdelen för mig är att jag är kort ochfår därför kortare roddrag än vad en lång person skull få. Jag kommer alltså få arbete mer med mina axlar om jag ska ro långt och dipsen kommer då bli lidande. I poseringen tror jag att jag har goda möjligheter att placera mig bra, då jag antar att de grövre kör CBB. Svårt att bestämma sig i dessa tider. Som tur är finns det ju en tid framöver då jag kan bestämma mig.

9 kommentarer:

 1. Tjena! förstår att du har tävlingssuget,men jag tycker du ska TRÄNA och VÄXA till SM!!!!

  Själv har jag alrig tävlat. Men i december kommer även min debut på scen!!!

  du kommer nog fram till en bra lösning, ha de great!

  SvaraRadera
 2. Finns det såna vita linnen från BB nu?? :O

  SvaraRadera
 3. Jonas: Är faktiskt riktigt sugen på att tävla. Växa kan jag göra sen. Min filofofi är att alltid göra det jag känner för. Kommer antagligen komma en period då jag inte vill tävla....

  Anon: Japp, riktigt snyggt om jag får säga det själv. Här har du den -> http://se.betterbodies.se/mens/tanks/colorado-rib-t-back-white/

  SvaraRadera
 4. Off topic whatsoever, vad har du för kaffemaskin/espresso eller vad det är för prydlig maskin du har i köket? =)

  SvaraRadera
 5. Det är min favorit maskin, en Krups espresso maskin :)

  SvaraRadera
 6. skit också, är det tillåtet att ha sån kropp?
  man blir ju avis :S

  SvaraRadera
 7. Tycker du absolut skall ta dig till oslo, främst för jag vill se dig på scen :) Jag kan ta dig ut på en krogsightseen för att fira dels pallplatsen och även 30årsdagen :) Eller en tur till sats om du hellre känner för det :)

  SvaraRadera
 8. Har läst någon studie någonstans om att kaffe är bra innan man tränar... Glömt vart och varför... :D Kör jue ändå med min Pepsi (till) Max jag... :P

  SvaraRadera
 9. Tycker lätt att du ska köra AF i Oslo.

  SvaraRadera