FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 16 januari 2010

Det är inte lätt när det är svårtSitter här lite nyvaken och funderar på hur lätt det är när det är svårt. Allt handlar ju bara om att ändra på sitt tankesätt. Vilket de flesta människor gör, tills de blir stressade eller pressade. Man låser sig vid en tanke och bygger upp ett agg mot den som om det vore sin sämsta vän. Inte mera så är det oftast så att "problemet" är mycket mindre än vad man försökar föreställa sig.
Visst fan kan saker vara lite halvjobbiga ibland, men har man bara kommit underfund med var man ska, så brukar allt lösa sig.Nu tänker ni säkert att jag dragit på mig min kamotröja, krigsmålat mig i ansiktet och gått ut på jakt för att leta upp Sats affärsplan och skriva om den. Men så är inte riktigt fallet. Men helt plötsligt blev 1+1 tre och jag kom på det här med hur viktigt det är med kommunikation.
Det absolut viktigaste är ändå att man talar med varandra på samma vilkor. Det var faktiskt den här aftonbladetartikel som fick polleten att trilla ner.

"Den blinde mannen ringde på hos den döve och frågade vad klockan var.
När han inte fick något svar utbröt ett vilt slagsmål."


Blind slog döv -> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6435910.ab

1 kommentar:

  1. Sjukt, men jag tror inte du kan applicera den på SATS beteende vad gäller dig. De är inte blina och inte döva, bara profitkrävande.
    Och man kan ju inte begära att de ska tala sanning? Då skulle de ju i så fall blivit tvungna att säga: "Vi tillåter inte att någon hjälper någon annan på våra gym, för vi vill tjäna mer pengar genom att tvinga dem att be oss" Då hade ni ju kunnat bli förbannade?... Eller... vänta lite nu?... ;P

    SvaraRadera