FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 24 januari 2010

Andy Is Numero UnoEfter att ha haft en förjävlig natt och morgon. Försenad till gymmet, trött och hungrig. Gråten i halsen och svag som den minsta flicka. Då kommer det som en blixt från klar himmel. Victor stiger in i gymmet med en julklapp.
Det sjukaste var att paketet var till mig. Både Veronica och Victor står och ler då jag öppnar den sena julklappen.

Ska jag vara helt ärlig får jag alldeles för sällan julklapper, så jag blir verkligen som ett litet barn när det väl är dags. Sliter upp den och ser en vit tröja med texten "Andy is numero uno".
Grejen är att jag är inte så bra på det här med känslor och vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen. Då drar Victor och Veronica av sig sina tjocktröjor och under har de lika dana tröjor.
Så här omtyckt har jag nog aldrig kännt mig. Vet inte vad jag gjort för att förtjäna det, men gråten sitter i halsen.
Victor har även ordnat så att alla som vill kan beställa hem tröjan. Om nu någon skulle vilja det. Ska se om jag kan fåtag på länken sen.Träningen gick sämre än vanligt. Dock är det helt i sin ordning, då det inte kan gå bäst varje gång. På något sätt blir jag både irriterad och ledsen när det inte fungerar. Men mest blir jag nog motiverad att vara starkare än någonsin till nästa pass.
Snart börjar ju dieten också, så då blir det en ny typ av träning. Kommer verkligen sakna min offseason träning, då jag tycker den är så sjukt rolig.

8 kommentarer:

 1. Du är den absolut bästa bloggare jag vet. Det jag läst här i bloggen men även på Body och Kolozzeum har fått mig att ha uppfattningen av att du e en riktigt skön snubbe, med en riktigt gó inställning till livet. Tröjlänk please :)

  SvaraRadera
 2. Haha! YES! Heja Veronica och Viktor. Bra gjort! Tycker absolut du är värd lite klappar i ryggen. Tummen upp!

  SvaraRadera
 3. Anton: Tack så mycket. Ska försöka få tag i Victor så att jag kan lägga upp tröjan. Köper du en måste du maila över en bild :)

  Cissi: Tack, ja de är för härliga de där två.

  SvaraRadera
 4. Det kallar jag kompisar :D! Läser din blogg dagligen och går tillbaks i den och kollar gammalt du skrivit som ger mig inspiration och ett rejält GO! Leta upp tröjlänken nu :)!

  SvaraRadera
 5. Japp, ska fixa länken. Lägger upp den så fort jag fått den :)

  SvaraRadera
 6. Ofc ska jag köpa en t-shirt! :D Sen ska jag stoltsera med den på vårat lilla gym :)

  SvaraRadera
 7. Vad är det som skiljer sig med offseason träning och inte ? Eller menar du just maten?

  SvaraRadera
 8. Tröjlänk kommer!

  Anon: Det är alltid en skillnad i min träning off och on. Mycket mindre träning på diet och midre repetioner.

  SvaraRadera