FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 9 januari 2010

5 veckor kvar till dietVilken dag säger jag bara. Riktigt rolig dag fylld med skratt och massor av skit mat. Av någon underlig anledning har det blivit så att vi börjar bli ett gäng varje lördag när vi är nere och tränar.
Dagens träningsgrupp bestod av mig, Veronica, Hanna, Sean, Anna och Ingemar. Skit roligt att Sean och Hanna hängde på och körde lite supersett med dips och bicepscurl. Älskar verkligen min träning just nu och styrkan kommer allt eftersom.
Är lite kluven om min diet. Hela mitt hjärta skriker att jag vill upp på scenen. Jag vill dock inte avbryta min härliga styrkekurva.

Hur som helst så är det 5 veckor till dieten startar. Men eftersom det bara är ynka en dag tills Veronicas diet startar, så såg hela gänget till att svulla ordentligt. Riktigt skönt med en riktig grisdag.

Efter träningen var det som sagt "Andy Special" som stod på matschemat. Tror Pizzeria nivå snart får bygga ut då vi alltid tar upp halva pizzerian. Som vanligt försökte jag samla in lite kanter som blev över. Måste dock erkänna att det blev lite skrallt idag. Tror jag bara fick ihop en och en halv pizza.

Efter pizzan var det dags att inta Ben & Jerrys cafet i gamla stan. Försöka gången jag var där och jag blev verkligen glatt överaskad. Vet inte vad som tog till mig men jag bara älskar den glassen. För er som inte testat kan jag verkligen rekomendera den. Går att köpa på ICA, Coop eller statoil typ. Kostar ca 50kr för 1L, men det är helt klart värt varenda krona. Min favorit är Cookie Dough.
Jag gick lite Loco och bestälde 7 kulor! Fy fan, blev typ 2L glass. Men satan vilket tryck jag fick.Ursäkta om det blev lite rörigt skrivet. Sitter och kollar på Mr Bean samtidigt. Påminner lite om mig tror jag...

Blev inte så mycket filmat idag heller, men lite dips och sista settet hantellpressar kom med.

14 kommentarer:

 1. 50 kg för en 1L?! Hihi retas tebax liiite...

  SvaraRadera
 2. Haha, reta tillbaka får man :) Bäst jag ändrar det.

  SvaraRadera
 3. Du har så jäkla bra axlar! Hur har receptet varit under åren för att nå dit?

  SvaraRadera
 4. Jag har inte tränat axlarna så mycket. Mina bröst är den muskelgrupp som släpat och jag har lagt allt krut där. Jag brukar bara köra lite militärpressar för axlarna.

  SvaraRadera
 5. Skulle vara kul att se en förebild som är helt innan du började träna, har bara sett förebilder från efter träningsstart. :D

  SvaraRadera
 6. Har ingen på datorn tyvärr. Kanske kan leta fram det när jag är hos mina päron. Annars kan du kolla på det här inlägget -> http://www.andreazengstrom.se/2009/07/tankt-tillagna-ett-helt-inlagg-till-att.html

  SvaraRadera
 7. Vore kul med en bok där du berättar om dina kunskaper som du fått under åren med värdefulla och fungerande tips. Man ser ju överallt att folk fortfarande kör på det s.k '80-tals rådet' med att äta allt man kommer över och går omkring bulkade 6 månder om året, om inte mer.

  Nåja, glassen såg god ut och starka dips!

  SvaraRadera
 8. du ska börja dieta om 5 veckor ju.
  vad ska du dieta till förresten? vet någon tävling, men vilken? :) och vilket datum sker den? dvs hur lång ska dieten vara? =)

  SvaraRadera
 9. Jag har gått upp 3 kilo i jul :D

  SvaraRadera
 10. Anon. Jag håller på med en receptbok som bygger på mat under mina dieter. Får se om jag skriver någon mer bok senare. Min coach Martin är mitt uppe i att skriva en bok annars.

  Anon2. 9 veckors diet blir det till Sweden Grand Prix den 24 april.

  Malin: Det är bara klädsamt på dig!

  SvaraRadera
 11. vadå deff om 5 veckor?, du har ju precis deffat, sluta deffa och kör vidare med din träning du håller ju ändå bara kvalitativ massa även under bulk så kör på och väx!

  SvaraRadera
 12. Tror inte dommarna tänker så när jag väger in ;)

  SvaraRadera
 13. hur många gånger i veckan tänar du? :)

  SvaraRadera
 14. 4 gånger i veckan blir det :)

  SvaraRadera